Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13051
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2424
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3576
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4422
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13051
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2424
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3576
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4422
Składniki
Gotujemy trzy jajka na twardo, w tym czasie śekamy drobno cebulę, na tarce ścieramy selera. Po ugotowaniu jajek, dwa scieramy na spód naczynia ( w zależności od wielkości naczynia dobrać ilośc produktów ) następnie kładziemy majonez tak tylko aby przykrył starte jajka, posypujemy solą i pieprzem, potem warstwa cebuli aby było wszystko pokryte tak samo seler starty na najdrobniejszych oczkach, na selera kroimy w cienkie plastry ser feta i układamy z nich całą warstwę na to jeszcze warstwa startego jajka i majonez.
Smacznego