Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta sałatka z rukoli, sera pleśniowego, gruszki i słodkich, dojrzałych fig polana sosem musztardowo-balsamicznym. Zapowiada się na skomplikowane danie, a jest prosto, pysznie i kolorowo.
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2883
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1174
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13657
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2803
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2883
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1174
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13657
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2803
Składniki
Wszystkie składniki sosu umieszczamy w szklance i mieszamy dokładnie. Warzywa myjemy, osuszamy. Rukolę układamy na talerzu. Na niej rozrzucamy figi pokrojone w cząstki, ser pokrojony w kostkę oraz gruszkę, obraną, pokrojoną w półplasterki i skropioną cytryną. Posypujemy sałatkę listkami bazylii i polewamy sosem. Sałatka z figami i serem pleśniowym gotowa!