Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, łatwa w przygotowaniu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8438
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 519
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8438
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 519
Składniki
Ugotować pierś z kurczaka na rosołku, ostudzić i pokroić na małe kawałeczki. Jajka ugotować i pokroić w słupki, pokroić pieczarki w talarki, dodac kolbki kukurydzy, cebulke oraz groszek.
Majonez wymieszać z jogurtem (można dodać musztardy) i doprawić solą i pieprzem do smaku.