Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka smaczna i syta .super smak polecam wszystkim:)
Najpierw kroimy fileta na kosteczki około 5 cm do 2 cm wkładamy na patelnie i posypujemy przyprawa do gyrosa zostawiamy na chwile by nasiąkneła przyprawą .
Opłukamy kapuste pekińska kroimy na połowe i szatkujemy dosyc cieńko .
.Odsączamy kukurydze na sitku
Kroimy ogórki na małą kosteczke.
Cebule kroimy w małą kosteczke i sparzyć
Teraz do patelni dodajemy oleju i smażymy fileta aż nabierze kolorku .Jak usmażymy fileta czekamy aż wystygnie.
W tym czasie robimy sos z majonezu i ketchupu ,ketchup dodajemy według uznania moża dodać aż kolor bedzie jasno różowy albo wiecej by mocno różowy.
Łączymy wszystkie składniki gyrosa, kukurydze,ogórki ,cebulkę i kapuste pekińską .Po wymieszaniu dodajemy sos majonezowo ketchupowy i przyprawiamy solą i pieprzem do smaku.Sałatkę podajemy na zimno najlepiej smakuje na drugi dzień jak sałatka sie przegryzie .Życzę smacznego...
miodowy budyniowiec z porzeczkami i agrestem na prawie-kruchym cieście
Odsłon: 13273
Szukasz przepisu na lekki placek na lato? Wypróbuj przepis na ciasto z porzec...
Odsłon: 71
Jesteś miłośnikiem słodko-kwaskowatych połączeń? Wypróbuj sprawdzony przepis...
Odsłon: 102
Orientalna zupa z krewetkami to pyszna, prosta, pikantna, esencjonalna zupa z...
Odsłon: 150
miodowy budyniowiec z porzeczkami i agrestem na prawie-kruchym cieście
Odsłon: 13273
Szukasz przepisu na lekki placek na lato? Wypróbuj przepis na ciasto z porzec...
Odsłon: 71
Jesteś miłośnikiem słodko-kwaskowatych połączeń? Wypróbuj sprawdzony przepis...
Odsłon: 102
Orientalna zupa z krewetkami to pyszna, prosta, pikantna, esencjonalna zupa z...
Odsłon: 150
Składniki
Najpierw kroimy fileta na kosteczki około 5 cm do 2 cm wkładamy na patelnie i posypujemy przyprawa do gyrosa zostawiamy na chwile by nasiąkneła przyprawą .
Opłukamy kapuste pekińska kroimy na połowe i szatkujemy dosyc cieńko .
.Odsączamy kukurydze na sitku
Kroimy ogórki na małą kosteczke.
Cebule kroimy w małą kosteczke i sparzyć
Teraz do patelni dodajemy oleju i smażymy fileta aż nabierze kolorku .Jak usmażymy fileta czekamy aż wystygnie.
W tym czasie robimy sos z majonezu i ketchupu ,ketchup dodajemy według uznania moża dodać aż kolor bedzie jasno różowy albo wiecej by mocno różowy.
Łączymy wszystkie składniki gyrosa, kukurydze,ogórki ,cebulkę i kapuste pekińską .Po wymieszaniu dodajemy sos majonezowo ketchupowy i przyprawiamy solą i pieprzem do smaku.Sałatkę podajemy na zimno najlepiej smakuje na drugi dzień jak sałatka sie przegryzie .Życzę smacznego...
Przepisy Sałatki
Sałatki
Dietetyczna sałatka Adele
Sałatki
Sałatka z kaszą jęczmienną
Sałatki
Pikantny kalafior
Sałatki
Sałatka z grillowanymi warzywami
Dietetyczna sałatka Adele
To dzięki stosowaniu diety SIRT, Adele schudła ok. 40 kg. Influencerka Modern...
Odsłon: 8
Sałatka z kaszą jęczmienną
Jęczmień jest zbożem uprawianym od tysięcy lat, był popularny już w starożytn...
Odsłon: 1622