Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8648
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 600
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8648
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 600
Składniki
Sałatka na średni głód, najlepsza do pieczywa z masełkiem.. Jajka gotujemy na twardo. Studzimy a następnie kroimy w grubszą kostkę. Groszek wykładamy na sitko, nie płuczemy. Ogórek i obrane ze skórki pomidory kroimy w kostkę. Wszystko razem wrzucamy do miseczki. Dodajemy majonez, ok. 2 łyżki i przyprawy. Wszystko razem mieszamy i odkładamy na 10 min do lodówki. Myślę, że ta szybka sałatka posmakuje:)