Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny pomysł na szybką kolację.
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1612
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 711
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 697
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 289
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1612
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 711
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 697
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 289
Składniki
Kapustę pekińską szatkujemy, przekładamy do miski. Szynkę oraz ser feta kroimy w większą kostkę i wraz z odsączoną meksykańską mieszanką z puszki przekładamy do miski. Oliwki kroimy na połówki i dodajemy do pozostałych składników. Całość polewamy sosem greckim, mieszamy. Podajemy.