Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i szybka sałatka która uwodzi smakiem ;)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1436
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1599
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1436
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1599
Składniki
Umyj liście sałaty i pomidory. Sałatę porwij do naczynia a pomidory pokrój w plastry a następnie je na pół. Po obraniu ogórka pokrój go w plasterki o grubości 3mm.
Usmażyć na patelni pierś z kurczaka i curry.
Ananas pokroić w trójkąty i wszytko razem wymieszać w misce.
Podawać polane sosem czosnkowym. Który przygotowujemy w następujący sposób.
Do małego naczynia wkładamy dwie łyżki śmietany.
Drobno pokrojone 3 ząbki czosnku mieszamy ze śmietaną dodając zioła.
Smacznego!!!