Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niesamowite walory smakowe
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113050
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 429
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 772
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 576
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113050
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 429
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 772
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 576
Składniki
pierś z kurczaka pokroić na małe kawałki, dodać łyżeczkę vegety, wyciśnięty przez praskę czosnek (całą główkę), trzymać w lodówce 2 godziny upiec na patelni z odrobiną oleju wystudzić
jabłka obrać pokroić w drobną kosteczkę
kukurydzę odcedzić
ananasa odcedzić pokroić w kostkę
orzechy pokroić drobno
wszytko razem wymieszać jabłka,winogron, orzechy, kurczaka,kukurydzę, dodać 4 łyżki majonezu doprawić do smaku pieprzem i solą