Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka lub pasta do smarowania.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1821
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1582
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1541
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2030
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1821
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1582
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1541
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2030
Składniki
Rybę oddzielamy od ości i skóry. Kroimy na małe kawałki. Jajko gotujemy na twardo. Ogórki, cebulę, jabłko oraz jajko kroimy w kostkę. Dodajemy również posiekaną natkę pietruszki . Czosnek przeciskamy przez praskę. Całość posypujemy świeżo zmielonym pieprzem kolorowym oraz solą. Jeżeli ogórki są dość słone sałatka nie wymaga solenia. Polewamy 2 łyżkami oliwy z oliwek. Delikatnie mieszamy.
Jeżeli całość zmiksujemy blenderem uzyskamy pyszną pastę do smarowania pieczywa.