Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka lub pasta do smarowania.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44652
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182091
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 245
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44652
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182091
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 245
Składniki
Rybę oddzielamy od ości i skóry. Kroimy na małe kawałki. Jajko gotujemy na twardo. Ogórki, cebulę, jabłko oraz jajko kroimy w kostkę. Dodajemy również posiekaną natkę pietruszki . Czosnek przeciskamy przez praskę. Całość posypujemy świeżo zmielonym pieprzem kolorowym oraz solą. Jeżeli ogórki są dość słone sałatka nie wymaga solenia. Polewamy 2 łyżkami oliwy z oliwek. Delikatnie mieszamy.
Jeżeli całość zmiksujemy blenderem uzyskamy pyszną pastę do smarowania pieczywa.