Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sałatka z marynowanego selera
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8630
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 597
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8630
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 597
Składniki
selera,kukurydzę i ananasy odsączyć,pora pokroić w talarki,jaja w kostkę,połączyć wszystkie składniki.Z 3łyżkami soku z ananasa wymieszać 1łyżkę majonezu i śmietany,dodać do produktów wymieszać i doprawić.Polce lizać.Smacznego!