Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8711
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 615
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8711
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 615
Składniki
Pomidory obierz ze skórki i pokrój w księżyce (nie za grube).
Sos: jogurt wymieszaj z majonezem i rozgniecionym czosnkiem. dopraw solą i pieprzem do smaku. Wlej do pomidorw, wymieszaj.
Ser żółty zetrzyj na tarce na dużych oczkach. Rozprowadź starty ser po wierzchu salatki. Smacznego!!!!!!!!!!