Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie, letnie pomidory, mozzarella buffala i cukinia wraz z kwiatami, to kwintesencja letnich smaków.
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3753
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41514
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 440
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 243
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 391
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3753
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41514
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 440
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 243
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 391
Składniki
Podgrzej 1 łyżkę oliwy, podsmaż na niej plastry cukinii, powinny być lekko chrupiące, pod koniec dodaj na chwilę kwiaty cukinii, odłóż na ręcznik papierowy do ostygnięcia.
Pomidorki przekrój na połówki, wymieszaj z kulkami mozzarelli i suszonymi pomidorami, dodaj kawałki cukinii.
Sałatkę rozłóż na talerze, na wierzchu ułóż kwiaty cukinii i liście bazylii. Posyp solą i pieprzem i polej oliwą.