Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8412
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8412
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
białą częśc pora pokroic,szynke pokroic w kostke,jajka ugotowac na twardo i pokroic,pieczarki rzucic na wrzątek na 4-5min odcedzic i pokroic w plasterki,kukurydze odsączyc,ogórki pokroic w kostke wszystkie składniki wymieszac z majonezem doprawic do smaku i gotowe