Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta sałatka gosci u mnie na stole na kazdej imprezie!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8449
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 528
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8449
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 528
Składniki
Pokrojone pieczarki myjemy i smażymy z cebulka ,dodajemy do smaku pieprz i sól.Jajka ugotowane krojmy w kostke.Por myjemy i krojmy .Wszystko wrzucamy do miski i mieszamy z majonezem dodajemy sół i pieprz ale z umiarem !Smacznego!