Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe do zrobienia bardzo zdrowe i smaczne
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4100
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416140
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2790
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4100
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416140
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2790
Składniki
Pory umyć, pokroić na duże talarki. Włożyć do wrzącej, posolonej wody na ok.10 min.
Żółtka z ugotowanych jaj, rozetrzeć ze śmietaną, musztardą i doprawić solą, pieprzem i cukrem. Białka drobno posiekać (nie dodawać do sosu)
Ugotowane pory ułożyć na półmisku, polać sosem i posypać białkiem.