Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe do zrobienia bardzo zdrowe i smaczne
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10346
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5956
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5303
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12783
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4548
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10346
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5956
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5303
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12783
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4548
Składniki
Pory umyć, pokroić na duże talarki. Włożyć do wrzącej, posolonej wody na ok.10 min.
Żółtka z ugotowanych jaj, rozetrzeć ze śmietaną, musztardą i doprawić solą, pieprzem i cukrem. Białka drobno posiekać (nie dodawać do sosu)
Ugotowane pory ułożyć na półmisku, polać sosem i posypać białkiem.