Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1949
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2617
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1949
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2617
Składniki
Selera, rzodkiewkę umyć, jajka ugotować na twardo.
Selera, żółty ser, jajka ugotowane na twardo kroimy w drobną kostkę. Rzodkiewki kroimy w pół krążki. Cebulki konserwowe kroimy każdą na pół. Dodajemy kukurydzę. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy majonez. Przekładamy do salaterki i dekorujemy krążkami rzodkiewki. Smacznego