Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i prosta!
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23035
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 171
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 354
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 515
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23035
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 171
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 354
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 515
Składniki
1. Sałatę należy porwać, owoce umyć i pokroić w kosteczkę, połączyć z sałatą. 2. Ser pokroić i dodać do sałatki. 3. Składniki na dressing dokładnie wymieszać do połączenia i skropić nim sałatkę. Doprawić pieprzem wedle uznania. 4. Na rozgrzanej patelni prażymy migdały i posypujemy nimi sałatkę tuż przed podaniem.