Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy przygotowujesz przyjęcie, to wiadomo, że chcesz zaskoczyć gości czymś wyśmienitym. Polecam do sałatki wkomponować soczyste krewetki, usmażone na maśle z czosnkiem i ziołami. Danie jest naprawdę obłędne.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7803
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 270
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2965
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 578
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7803
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 270
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2965
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 578
Składniki
Na paterze układamy pokruszoną sałatę lodową, pokrojoną mandarynkę, pomidorki, oliwki i pokrojoną w piórka cebulkę. Masło roztopić i włożyć krewetki, następnie czosnek zetrzeć na tarce o drobnych oczkach i popruszyć na owoce morza. na koniec posolić i usmażyć. Gdy krewetki ostygną ułożyć na sałatce i posypać szczypiorkiem. Całość polać sosem czosnkowym lub sojowym.