Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w wykonaniu, bardzo sycąca sałatka do konsumowania z samym pieczywkiem. Lepiej smakuje jak się przegryzie.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8484
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1237
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10172
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4631
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 688
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8484
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1237
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10172
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4631
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 688
Składniki
Suszone pomidory odsączamy z zalewy i kroimy w kostkę. Ser feta w niedużą kostkę - feta powinna być taka, która się nie rozpada. Pokrojony szczypiorek i migdały dodajemy do reszty. Całość mieszamy. Nie doprawiamy. Najlepiej smakuje po kilkunastu minutach. Więc śmiało można ją przygotować dużo wcześniej a nawet dzień wcześniej. Znam też wersję, iż migdały są lekko podsmażane na patelni. Ja jednak daję płatki prosto z pudełka. Smacznego.