Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w wykonaniu, bardzo sycąca sałatka do konsumowania z samym pieczywkiem. Lepiej smakuje jak się przegryzie.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 222
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 773
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1822
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 244
Polecam.
Odsłon: 298
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 222
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 773
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1822
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 244
Polecam.
Odsłon: 298
Składniki
Suszone pomidory odsączamy z zalewy i kroimy w kostkę. Ser feta w niedużą kostkę - feta powinna być taka, która się nie rozpada. Pokrojony szczypiorek i migdały dodajemy do reszty. Całość mieszamy. Nie doprawiamy. Najlepiej smakuje po kilkunastu minutach. Więc śmiało można ją przygotować dużo wcześniej a nawet dzień wcześniej. Znam też wersję, iż migdały są lekko podsmażane na patelni. Ja jednak daję płatki prosto z pudełka. Smacznego.