Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w wykonaniu, bardzo sycąca sałatka do konsumowania z samym pieczywkiem. Lepiej smakuje jak się przegryzie.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 262
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 262
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Składniki
Suszone pomidory odsączamy z zalewy i kroimy w kostkę. Ser feta w niedużą kostkę - feta powinna być taka, która się nie rozpada. Pokrojony szczypiorek i migdały dodajemy do reszty. Całość mieszamy. Nie doprawiamy. Najlepiej smakuje po kilkunastu minutach. Więc śmiało można ją przygotować dużo wcześniej a nawet dzień wcześniej. Znam też wersję, iż migdały są lekko podsmażane na patelni. Ja jednak daję płatki prosto z pudełka. Smacznego.