Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w wykonaniu, bardzo sycąca sałatka do konsumowania z samym pieczywkiem. Lepiej smakuje jak się przegryzie.
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5154
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 489
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8915
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5154
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 489
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8915
Składniki
Suszone pomidory odsączamy z zalewy i kroimy w kostkę. Ser feta w niedużą kostkę - feta powinna być taka, która się nie rozpada. Pokrojony szczypiorek i migdały dodajemy do reszty. Całość mieszamy. Nie doprawiamy. Najlepiej smakuje po kilkunastu minutach. Więc śmiało można ją przygotować dużo wcześniej a nawet dzień wcześniej. Znam też wersję, iż migdały są lekko podsmażane na patelni. Ja jednak daję płatki prosto z pudełka. Smacznego.