Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszna i szybka w wykonaniu.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10787
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6202
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5374
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13120
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4860
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10787
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6202
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5374
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13120
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4860
Składniki
Wszystkie składniki zetrzeć na tarce o grubych oczkach, przełożyć dwa lub trzy razy majonezem. Układać warstwowo według kolejności podanych składników.