Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7462
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2395
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7462
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2395
Składniki
GOTUJEMY JAJKA, POTEM NA TARCE O GRUBYCH OCZKACH ŚCIERAMY OSOBNO BIAŁKA A OSOBNO NA DROBNYCH OCZKACH ŻÓŁTKA. NASTĘPNIE OSOBNO ŚCIERAMY SER ŻÓŁTY, KROIMY DROBNO CEBULKĘ LUB SZCZYPIOR. ODCEDZAMY I DROBIMY TUŃCZYKA. UŁOŻENIE: I WARTWA- BIAŁKA (TROCHE SOLIMY), II- SER ŻÓŁTY, III-MAJONEZ, IV-CEBULKA LUB SZCZYPIOR, V- TUŃCZYK (DELIKATNIE POSYPUJEMY ZIOŁAMI), VI- SER ŻÓŁTY, VII-MAJONEZ, VIII-BIAŁKA (PLUS TROCHE PIEPRZU), IX-ŻÓŁTKA. DODATKOWO MOŻNA DOŁOZYĆ JESZCZE JEDNA WARTWĘ Z KUKURYDZĄ KONSERWOWĄ.