Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1147
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1179
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13236
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1147
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1179
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13236
Składniki
GOTUJEMY JAJKA, POTEM NA TARCE O GRUBYCH OCZKACH ŚCIERAMY OSOBNO BIAŁKA A OSOBNO NA DROBNYCH OCZKACH ŻÓŁTKA. NASTĘPNIE OSOBNO ŚCIERAMY SER ŻÓŁTY, KROIMY DROBNO CEBULKĘ LUB SZCZYPIOR. ODCEDZAMY I DROBIMY TUŃCZYKA. UŁOŻENIE: I WARTWA- BIAŁKA (TROCHE SOLIMY), II- SER ŻÓŁTY, III-MAJONEZ, IV-CEBULKA LUB SZCZYPIOR, V- TUŃCZYK (DELIKATNIE POSYPUJEMY ZIOŁAMI), VI- SER ŻÓŁTY, VII-MAJONEZ, VIII-BIAŁKA (PLUS TROCHE PIEPRZU), IX-ŻÓŁTKA. DODATKOWO MOŻNA DOŁOZYĆ JESZCZE JEDNA WARTWĘ Z KUKURYDZĄ KONSERWOWĄ.