Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 529
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10667
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13475
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2732
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 529
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10667
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13475
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2732
Składniki
GOTUJEMY JAJKA, POTEM NA TARCE O GRUBYCH OCZKACH ŚCIERAMY OSOBNO BIAŁKA A OSOBNO NA DROBNYCH OCZKACH ŻÓŁTKA. NASTĘPNIE OSOBNO ŚCIERAMY SER ŻÓŁTY, KROIMY DROBNO CEBULKĘ LUB SZCZYPIOR. ODCEDZAMY I DROBIMY TUŃCZYKA. UŁOŻENIE: I WARTWA- BIAŁKA (TROCHE SOLIMY), II- SER ŻÓŁTY, III-MAJONEZ, IV-CEBULKA LUB SZCZYPIOR, V- TUŃCZYK (DELIKATNIE POSYPUJEMY ZIOŁAMI), VI- SER ŻÓŁTY, VII-MAJONEZ, VIII-BIAŁKA (PLUS TROCHE PIEPRZU), IX-ŻÓŁTKA. DODATKOWO MOŻNA DOŁOZYĆ JESZCZE JEDNA WARTWĘ Z KUKURYDZĄ KONSERWOWĄ.