Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15169
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15169
Składniki
GOTUJEMY JAJKA, POTEM NA TARCE O GRUBYCH OCZKACH ŚCIERAMY OSOBNO BIAŁKA A OSOBNO NA DROBNYCH OCZKACH ŻÓŁTKA. NASTĘPNIE OSOBNO ŚCIERAMY SER ŻÓŁTY, KROIMY DROBNO CEBULKĘ LUB SZCZYPIOR. ODCEDZAMY I DROBIMY TUŃCZYKA. UŁOŻENIE: I WARTWA- BIAŁKA (TROCHE SOLIMY), II- SER ŻÓŁTY, III-MAJONEZ, IV-CEBULKA LUB SZCZYPIOR, V- TUŃCZYK (DELIKATNIE POSYPUJEMY ZIOŁAMI), VI- SER ŻÓŁTY, VII-MAJONEZ, VIII-BIAŁKA (PLUS TROCHE PIEPRZU), IX-ŻÓŁTKA. DODATKOWO MOŻNA DOŁOZYĆ JESZCZE JEDNA WARTWĘ Z KUKURYDZĄ KONSERWOWĄ.