Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu i naprawdę pyszne!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Ryż gotujemy w osolonej wodzie według przepisu. Zostawiamy do wystygnięcia. W międzyczasie obieramy wędzone ćwiartki z kości i kroimy mięsko w drobne kawałeczki(skórę odrzucamy). Por i paprykę(wcześniej odsączoną) kroimy w kosteczkę. Kukurydzę również odsączamy.
Do miski wsypujemy wystudzony ryż następnie mięsko, por, kukurydzę oraz paprykę. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem i wszystko razem mieszamy z majonezem.