Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sałatkę robi się bardzo szybko i jest bardzo prosta ale i smaczna!
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1313
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24930
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 103
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1313
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24930
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 103
Składniki
Pierś z kurczaka podsmażyć dopirawiając tylko czosnkiem w proszku i szczyptą soli, do dużego garnka/pojemnika wsypać pokruszone zupki chińskie dodając całą ich zawartość tj. pszyprawę oraz tłustą przyprawę (zupek nie zalewamy wrzątkiem, nie goujemy- MAJĄ BYĆ SUROWE), do zupek dodajemy podsmażoną pierś z kurczaka, puszkę kukurydzy i fasoli, rzodkiew, ogórek oraz pokrojoną w miarę drobno kapustę pekińską! Przygotowanie sosu: do kubeczka wlać ok.5 łyżek majonezu oraz pół kubeczka jogurtu/śmietany do całości dodać wyciśniętych 5 ząbków czosnku. Następnie sosem zalewamy sałatkę, musi postać ok 1,5 godz w lodówce by makaron z zupek chińskich nasiąkł (i zmiękł) sosem i innymi produktami, POLECAM sałatka naprawde pyszna!Z niedowieżaniem że można zjeść sałatkę z zupek chińskich.