Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, proste i pyszne
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8071
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 381
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8071
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 381
Składniki
Pierś z kurczaka kroimy w drobiutka kosteczke przyprawiamy przyprawa kebeb-gyros i podsmarzamy na patelni na niewielkiej ilosci oleju ,az do zarumienienia sie .odstawiamy do schlodzenia.
szatkujemy kapuste pekińska , dodajemy fasole oplukana w cedzaku, groszek, kukurydze, papryke czerwona pokrojona drobiutko , kruszymy makaron z zupek chinskich bardzo drobno , przyprawy z zupek chińskich równiez dodajemy ( tylko te sypkie) , ostudzona piers z kurczaka i majonez , doprawiamy do smaku sola i pieprzem