Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8188
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1179
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9954
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4554
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 588
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8188
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1179
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9954
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4554
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 588
Składniki
Zupki pokruszyć, wsypać znajdujące się w nich przyprawy i zalać 1,5 szklanki gorącej wody. Pozostawić do napęcznienia i ostygnięcia.
Pierś pokroić w dość drobną kostkę i podsmażyć na niewielkiej ilości oleju. Pod koniec smażenia dodać pokrojoną w kosteczkę paprykę.Pozostawić do ostygnięcia.
Jajka pokroić w drobną kosteczkę. Szczypiorek opłukać i również posiekać drobno.
Schłodzone zupki i pierś wymieszać z resztą składników, dodać majonez według uznania. Życzę smacznego!