Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1268
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 264
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2262
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1268
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 264
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2262
Składniki
Zupki pokruszyć, wsypać znajdujące się w nich przyprawy i zalać 1,5 szklanki gorącej wody. Pozostawić do napęcznienia i ostygnięcia.
Pierś pokroić w dość drobną kostkę i podsmażyć na niewielkiej ilości oleju. Pod koniec smażenia dodać pokrojoną w kosteczkę paprykę.Pozostawić do ostygnięcia.
Jajka pokroić w drobną kosteczkę. Szczypiorek opłukać i również posiekać drobno.
Schłodzone zupki i pierś wymieszać z resztą składników, dodać majonez według uznania. Życzę smacznego!