Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykorzystanie makaronu z zupek chińskich. Sałatka na szybko.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10508
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6062
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12924
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4666
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10508
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6062
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12924
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4666
Składniki
Na początek łączymy przyprawy z obu zupek i zalewamy wrzącą wodą makaron. Gdy makaron nasiąknie trochę wodą i smakiem przypraw odlewamy wodę i zostawiamy do wystygniecia. W tym czasie w kostkę kroimy warzywa, ser i szynkę. Wszystko razem mieszamy dodajemy kukurydzę majonez i doprawiamy solą i pieprzem. Szybkie i proste. Smacznego.