Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 242
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1189
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1239
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13368
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 242
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1189
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1239
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13368
Składniki
Ziemniaki wyszorowac, wlozyc do wrzacej osolonej wody i gotowac 15 minut, az beda lekko miekkie. Odcedzic, poczekac 5 minut, by nieco przestygly. Obrac ze skory i pokroic na plasterki. Cebule obrac i drobno posiekac. Zagotowac bulion z octem, musztarda i oliwa. Zdjac z ognia , przyprawic sola i pieprzem. Wlac sok z cytryny , dodac (najlepiej jeszcze cieple) ziemniaki, wymieszac. Najlepsza do roznych rodzajow mies i kielbas.