Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykła sałatka z kaszą kus-kus ( taka zamiana zamiast ziemniaków) Proporcja jest na garść, ale można zrobić np. 1/2 szklanki produktów. Proporcja ważna dla smaku sałatki.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19211
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13017
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1650
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232083
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19211
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13017
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1650
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232083
Składniki
Kaszkę kus -kus zalej gorącą wodą , posól odstaw do napęcznienia. Marchew, seler,pietruszkę ugotuj w proporcji 1 garść każdego pokrojonego w kostkę w lekko osolonej wodzie ( albo wykorzystaj z rosołu) Ugotuj jajka 2 szt , pokrój w kosteczkę.
Kaszkę wsyp do miski , rozkrusz widelcem, dodaj pokrojone gotowane warzywa, jajka. Ogórek, pora i jabłko też w kosteczkę , w ilości garść każdego. Dodaj musztardę, pieprz, zieloną pietruszkę do woli, groszek konserwowy garść. Wymieszaj. Na koniec majonez wymieszaj delikatnie. Wstaw do lodówki na 2 godziny. Podawaj. Smacznego !!