Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykła sałatka z kaszą kus-kus ( taka zamiana zamiast ziemniaków) Proporcja jest na garść, ale można zrobić np. 1/2 szklanki produktów. Proporcja ważna dla smaku sałatki.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 140
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1774
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 491
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15664
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 140
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1774
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 491
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15664
Składniki
Kaszkę kus -kus zalej gorącą wodą , posól odstaw do napęcznienia. Marchew, seler,pietruszkę ugotuj w proporcji 1 garść każdego pokrojonego w kostkę w lekko osolonej wodzie ( albo wykorzystaj z rosołu) Ugotuj jajka 2 szt , pokrój w kosteczkę.
Kaszkę wsyp do miski , rozkrusz widelcem, dodaj pokrojone gotowane warzywa, jajka. Ogórek, pora i jabłko też w kosteczkę , w ilości garść każdego. Dodaj musztardę, pieprz, zieloną pietruszkę do woli, groszek konserwowy garść. Wymieszaj. Na koniec majonez wymieszaj delikatnie. Wstaw do lodówki na 2 godziny. Podawaj. Smacznego !!