Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w śmietanie to jeden z moich ulubionych przepisów na śledzie. Z dodatkiem żurawiny, która świetnie podkreśla ich smak, sa naprawde pyszne. Rewelacyjny przepis, świetna przystawka na każdą okazje.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 3689
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 189
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 73
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 97
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 3689
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 189
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 73
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 97
Składniki
Natkę pietruszki posiekać i przelozyc do miseczki. Dodać do niej przetarte przez sitko żółtko, śmietanę, chrzan oraz sok z cytryny. Całość doprawić sola i pieprzem do smaku i dodać żurawinę. Całość dobrze wymieszać. Śledzie pokroić w mniejsze kawałki lub zostawić je w całości. Ułożyć warstwami na półmisku i każda warstwę polać przygotowanym wcześniej sosem. Na koniec posypać natka pietruszki. Podawać schłodzone. Smacznego!