Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w śmietanie to jeden z moich ulubionych przepisów na śledzie. Z dodatkiem żurawiny, która świetnie podkreśla ich smak, sa naprawde pyszne. Rewelacyjny przepis, świetna przystawka na każdą okazje.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5818
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9639
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 293
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5818
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9639
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 293
Składniki
Natkę pietruszki posiekać i przelozyc do miseczki. Dodać do niej przetarte przez sitko żółtko, śmietanę, chrzan oraz sok z cytryny. Całość doprawić sola i pieprzem do smaku i dodać żurawinę. Całość dobrze wymieszać. Śledzie pokroić w mniejsze kawałki lub zostawić je w całości. Ułożyć warstwami na półmisku i każda warstwę polać przygotowanym wcześniej sosem. Na koniec posypać natka pietruszki. Podawać schłodzone. Smacznego!