Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zdrowo i kolorowo. P.S. Im dłużej sałatka stoi, tym ma wspanialszy smak.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1351
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5873
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8846
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18552
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1351
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5873
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8846
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18552
Składniki
Mięso kroimy na kawałki, posypujemy przyprawą, odstawiamy na 15 min. Smażymy i przekładamy do miski. Układamy pokrojone w kostkę ogórki i posiekaną cebulę. Polewamy ketchupem. Wykładamy kukurydzę i fasolę.
Majonez mieszamy z jogurtem i posiekanym czosnkiem. Posypujemy poszatkowaną kapustą doprawioną solą i kwaskiem cytrynowym.