Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13327
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5818
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7477
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13327
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5818
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7477
Składniki
gotowane buraki lub gotowe z paczki trzemy na grubych oczkach, trzemy rowniez jablko, kroimy szczypiorek (moze tez byc cebulka mloda) ,dodajemy wycisniety sok z cytryny,cukier 1 lyzka stolowa ,sol do smaku,pieprz do smaku, mieszamy dokladnie,dodajemy kolo 2 lyzki stolowe oliwy,mieszamy i odstawiamy do lodowki na co najmniej 2 godz,zeby smaki sie "przezarly",to wszystko. Podajemy do wszystkich miesnych dan( u mnie dodatkowo zurawiny,ale nie koniecznie musicie dodawac)Smacznego