Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Obrane marchewki ścieramy na grubych oczkach. Dodajemy do niej szczyptę soli i łyżkę oleju. Zagniatamy ręka, aby marchewka była miększa, odstawiamy aż puści trochę soku.
SOS DO SURÓWKI: Łyżeczkę chrzanu łączymy ze szczyptą soli i cukru. Dodajemy dwie łyżki oleju i jedną wody oraz jedną łyżkę octu. Mieszamy, aż otrzymamy jednolitą masę sosu. Na końcu wlewamy sos do marchewki, mieszamy i odstawiamy na 10 min, aż się przegryzie.