Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8418
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8418
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
makaron zalac gorącą wodą,pierś z kurczaka pokroić w kostke,podsmazyc na złocisty kolor,papryke pokroić też w kostke wrzucić pod koniec smarzenia do pokroionych piersi z kurczaka,ogorka tez w kostke kroimy mieszamy pozniej wszystko z majonezem i doprawiamy do smaku piepszem i soląSmacznego