Rozstrzygnięcie konkursu: Prześlij przepis na danie jednogarnkowe

Jesienna edycja konkursu za nami. W listopadzie użytkownicy Smakera podzielili się z nami swoimi sprawdzonymi przepisami na dania jednogarnkowe.

Sycące i rozgrzewające dania jednogarnkowe to świetna propozycja na pyszny obiad dla całej rodziny. W listopadzie poprosiliśmy naszych czytelników o podzielenie się autorskimi przepisami na dania, które można przygotować w zaledwie jednym garnku. Mogły to być różnego rodzaju gulasze, zupy, kociołki i zapiekanki ciasta oraz chleby. Jak co miesiąc użytkownicy Smakera zachwycili nas kreatywnością i sposobem łączenia składników. Po wielogodzinnych naradach z setek zgłoszeń udało nam się wyłonić 10. laureatów.

Wyniki listopadowego konkursu

Miejsce pierwsze - 1000 zł:

Żółte curry z dynią, kurczakiem i ciecierzycąOla1984

Aby zobaczyć przepis, kliknij w zdjęcie | Żółte curry z dynią, kurczakiem i ciecierzycą

Miejsce drugie - 500 zł:

Charczo - pasterska zupa rozgrzewającaEwaeu

Aby zobaczyć przepis, kliknij w zdjęcie | Charczo - pasterska zupa rozgrzewająca

Miejsce trzecie - 500 zł:

Kociołek z kiszonkąKulinarnagosia

Aby zobaczyć przepis, kliknij w zdjęcie | Kociołek z kiszonką

Miejsce czwarte - 250 zł:

Leczo z dyniąSzefowa-kuchni

Aby zobaczyć przepis, kliknij w zdjęcie | Leczo z dynią

Miejsce piąte - 250 zł:

Risotto z pieczarkamiSmakowiteDania

Aby zobaczyć przepis, kliknij w zdjęcie | Risotto z pieczarkami

Wyróżnienie:

Szynka z sarny duszona w kiszonej kapuście z Suską sechlońską i suszonymi grzybamiIka1961

Aby zobaczyć przepis, kliknij w zdjęcie | Szynka z sarny duszona w kiszonej kapuście z Suską sechlońską i suszonymi grzybami

Wyróżnienie:

Kurczak po tajskuAgusiowesmakolyki

Aby zobaczyć przepis, kliknij w zdjęcie | Kurczak po tajsku

Wyróżnienie:

Kapuśniak z mięsem i paprykąWanessa

Aby zobaczyć przepis, kliknij w zdjęcie | Kapuśniak z mięsem i papryką

Wyróżnienie:

Jednogarnkowiec a'la strogonowKasia92

Aby zobaczyć przepis, kliknij w zdjęcie | Jednogarnkowiec a'la strogonow

Wyróżnienie:

Indyk w porach w sosie śmietanowymCatha

Aby zobaczyć przepis, kliknij w zdjęcie | Indyk w porach w sosie śmietanowym

Wszystkim uczestnikom dziękujemy za zgłoszenia i zachęcamy do wzięcia udziału w kolejnym konkursie na smaczne święta. Więcej szczegółów na ten temat znajdziecie pod tym linkiem. Przypominamy, że w konkursie mogą wziąć udział wszystkie osoby, które zgłaszały przepisy w poprzednich edycjach, jak i nowi użytkownicy serwisu.

Weź udział w konkursie i wygraj 250, 500 lub 1000 zł! Kliknij!

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
2
Desery Ciasto cytrynowe bez pieczenia

Ciasto przygotowane z przepisu Moje domowe jedzenie. oto link do przepisu; h...

Odsłon: 92

60 min
0
60 min
3
Napoje Miodek z kwiatów mniszka lekarskiego.

Syrop z kwiatów mniszka ma wiele prozdrowotnych właściwości. Możemy go dodawa...

Odsłon: 58

>60 min
0

Polecane artykuły

Informacje Dlaczego kotlety mielone rozpadają się podczas smażenia? Wystarczy zastosować prostą zasadę

Choć niemal we wszystkich polskich domach to często przyrządzana potrawa, nie każdy wie, jak smażyć mielone, żeby wyszły miękkie i soczyste. Dla ni...

0
Informacje Kruszarka do lodu dla zastosowań gastronomicznych – jaką wybrać?

Kruszarka do lodu to jedno z bardziej niepozornych urządzeń, które jednocześnie jest koniecznym wyposażeniem każdego profesjonalnego baru, restaura...

0
Informacje Jak przechowywać kawę świeżo paloną, by zachować jej aromat? Odkryj sprawdzone metody!

Niewiele jest rzeczy tak aromatycznych na tym świecie jak świeżo palona kawa. Pełna zapachów obiecujących wybitny smak w filiżance… Jak zachować te...

0