Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka faszerowane

Jajka faszerowane

Autor: Meg

Przepisów i artykułów: 22 Ocena: 227

Dodano: 16.04.2017

Odsłon: 4328

Proste i smaczne

Składniki

  • Jajka
  • szynka
  • szczypiorek
  • majonez
  • sól
  • pieprz
5-6 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Ugotować jajka na twardo. Przkroić na pół. Żółtka przełożyć do miseczki. Dodać pokrojoną szynkę,szczypiorek,majonez, sól i pieprz. Masę dokładnie wymieszać i nafaszerować jajka.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń