Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta kanapkowa pieczarkowo-jajeczna

Pasta kanapkowa pieczarkowo-jajeczna

Autor: KreatywnaKasia

Przepisów i artykułów: 237 Ocena: 4753

Dodano: 02.02.2018

Odsłon: 15409

Kolejna propozycja na kanapeczki ,tym razem pasta z pieczarek,polecam do wędlinki,ogóreczka kiszonego-polecam

Składniki

  • 500 g pieczarek
  • 4 jajka
  • 1 łyżka oleju
  • garść natki pietruszki
  • pieprz
  • 2-3 łyżki majonezu
  • pół łyżeczki musztardy
  • serek topiony 100 g
3-4 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Pieczarki umyć (ja nie obieram) i zetrzeć na tarce,podsmażyć na oleju na złoto,wystudzić.Jajka ugotować,obrać i rozgnieść widelcem.Natkę pietruszki posiekać drobniutko.Wszystko wrzucić do miski i wymieszać ,dodać majonez,musztardę i serek(rozgnieciony widelcem).Doprawić solą i pieprzem do smaku.
    gotowe!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń