Do góry

Śniadania Przepis na:

Tosty z camembertem i szpinakiem

Tosty z camembertem i szpinakiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 463 Ocena: 9580

Dodano:

Odsłon: 2422

Tosty z camembertem, szpinakiem i żurawiną

Składniki

  • 8 kromek pieczywa tostowego
  • 1 camembert
  • garść świeżego szpinaku
  • 2 łyżki żurawiny ze słoika
  • oliwa z oliwek lub olej rzepakowy
1-2 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Na połowę kromek nakładamy po parę liści szpinaku i 3-4 plastry camemberta, wszystko przykrywamy drugą połową pieczywa. Każdą kanapkę smażymy do zrumienienia, z jednej i z drugiej strony. Podajemy z żurawiną.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń