Do góry

Dodatki Przepis na:

Surówka z Kiszonej Kapusty z Czerwoną Papryką.

Surówka z Kiszonej Kapusty z Czerwoną Papryką.

Autor:

Przepisów i artykułów: 597 Ocena: 12341

Dodano:

Odsłon: 4774

Smaczna i zdrowa surówka do obiadu.

Składniki

  • 250-300 g kapusty kiszonej
  • 1 mała marchewka
  • pół czerwonej papryki
  • pół cebulki
  • garść posiekanego koperku
  • 2 łyżki oliwy
  • pół łyżeczki cukru
  • sól i pieprz do smaku
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Surówka z Kiszonej Kapusty z Czerwoną Papryką.

Przygotowanie

  1. Kapustę pokroić drobniej wedle uznania,marchewkę obrać,wymyć i zetrzeć na tarce na grubych oczkach,paprykę wymyć i również zetrzeć na grubych oczkach tarki,cebulkę pokroić w drobną kosteczkę,wrzucić wszystko do miski,wlać oliwę,wsypać cukier,sól i pieprz do smaku,wymieszać i surówka gotowa.




Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń