Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1002
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 884
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12684
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1002
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 884
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12684
Składniki
Do szklanki typu short (old fashioned)wypełnionej lodem wlać whisky Ballantine’s Finest i syrop cukrowy, zamieszać, dodać sok jabłkowy i ponownie zamieszać. Dekorować dwoma skórkami pomarańczy, uprzednio wyciskając z nich olejki eteryczne na powierzchnię drinka.