Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Korzenny grzaniec na soku jabłkowym i zdrowotnym żywym occie z czarnego bzu (sambucus nigra)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 556
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 293
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1495
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 556
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 293
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1495
Składniki
Sok i przyprawy korzenne podgrzać delikatnie w rondelku przez ok. 10 minut.
Przelać do 2 kubków, pozwolić, aby grzaniec nieco się ostudził i dopiero wtedy dodać do każdego kubka 2 łyżki Żywego Octu z Owoców Czarnego Bzu i plasterki pomarańczy.