Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Korzenny grzaniec na soku jabłkowym i zdrowotnym żywym occie z czarnego bzu (sambucus nigra)
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 254
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 254
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
Sok i przyprawy korzenne podgrzać delikatnie w rondelku przez ok. 10 minut.
Przelać do 2 kubków, pozwolić, aby grzaniec nieco się ostudził i dopiero wtedy dodać do każdego kubka 2 łyżki Żywego Octu z Owoców Czarnego Bzu i plasterki pomarańczy.