Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Korzenny grzaniec na soku jabłkowym i zdrowotnym żywym occie z czarnego bzu (sambucus nigra)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Składniki
Sok i przyprawy korzenne podgrzać delikatnie w rondelku przez ok. 10 minut.
Przelać do 2 kubków, pozwolić, aby grzaniec nieco się ostudził i dopiero wtedy dodać do każdego kubka 2 łyżki Żywego Octu z Owoców Czarnego Bzu i plasterki pomarańczy.