Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8248
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 446
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8248
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 446
Składniki
Wymieszaj mocno schłodzoną wódkę z sokiem pomidorowym (może być z kartonu) i cytrynowym, przypraw do smaku solą, pieprzem i tabasco, dokładnie wymieszaj, dodaj kostki lodu. Rozlej do schłodzonych szklanek do long drinków, każą porcję udekoruj liśćmi selera łodygowego, możesz uzupełnić wodą mineralną.