Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na tego drinka wynalazłem w jakiejś książce, nazywał się tam "Bolshoi Punch". W oryginale wymagał miksowania z lodem, więc zmieniłem nazwę, aby uniknąć podejrzeń o fałszowanie. Drink jest lekko kwaśny, lekko słodki, z bardzo przyjemną nutą rumu i porzeczek, ma ładny czerwony kolor. Radzę uważać - łatwo wchodzi, ale potrafi zakręcić w głowie. Podajemy w szklanicy ok. 300 ml
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1582
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 54
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1428
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 314
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1582
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 54
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1428
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 314
Składniki
Do shakera wlewamy składniki oprócz sprite. Dorzucamy kilka kostek lodu, wytrząsamy razem, przecedzamy do szklanki. Dopełniamy spritem. Dekorujemy według uznania.