Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na tego drinka wynalazłem w jakiejś książce, nazywał się tam "Bolshoi Punch". W oryginale wymagał miksowania z lodem, więc zmieniłem nazwę, aby uniknąć podejrzeń o fałszowanie. Drink jest lekko kwaśny, lekko słodki, z bardzo przyjemną nutą rumu i porzeczek, ma ładny czerwony kolor. Radzę uważać - łatwo wchodzi, ale potrafi zakręcić w głowie. Podajemy w szklanicy ok. 300 ml
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7866
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 293
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3096
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7866
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 293
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3096
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Składniki
Do shakera wlewamy składniki oprócz sprite. Dorzucamy kilka kostek lodu, wytrząsamy razem, przecedzamy do szklanki. Dopełniamy spritem. Dekorujemy według uznania.