Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewające i pyyyyyyyszne!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8158
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 412
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8158
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 412
Składniki
Wlać połowę mleka,włączyć mały ogień,podgrzewać potem po kostkować i włożyć czekoladę do mleka po 1minwlać resztę mleka. Dokładnie mieszać.Zaczekać aż się rozpuści i wlać do szklanek.Cała filozofia ;).Pozdrawiam.