Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy, inspirująco kolorowy deser dozwolony od lat 18 :)
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 85
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9333
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 975
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1136
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 85
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9333
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 975
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1136
Składniki
budyń ugotować wg. przepisu i wlać do salaterek. Na niego położyć po połówce brzoskwini. poczekać aż budyń zastygnie. Na to wlewamy ajerkoniak tak aby zakrył brzoskwinię. Rozpuszczamy galaretkę w nieco mniejszej ilości niż podana na opakowaniu i czekamy, aż zacznie tężeć. taka tężejącą wlewamy delikatnie na ajerkoniak. wkładamy salaterki do lodówki aż wszystko stężeje. przed podaniem deser udekorować bitą śmietaną. I gotowe. :))))