Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiającym sok z grejpfruta i arbuza zmiksowany z likierem kokosowym
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2237
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3309
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1354
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2110
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2237
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3309
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1354
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2110
Składniki
Z grejpfrutów wycisnąć sok.
Arbuz pokroić na plastry a następnie wydrążyć z niego pestki. Z każdego plastra wykroić miąższ i przełożyć do naczynia z sokiem grejpfrutowym. Całość zblenderować na gładka masę.
Dodać miód oraz likier kokosowy i dokładnie wymieszać aż do całkowitego połączenia się składników.
Napój podawać w wysokich szklankach z dodatkiem kostek lodu udekorowanych plastrem grejpfruta.