Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiającym sok z grejpfruta i arbuza zmiksowany z likierem kokosowym
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1261
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 636
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1363
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1261
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 636
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1363
Składniki
Z grejpfrutów wycisnąć sok.
Arbuz pokroić na plastry a następnie wydrążyć z niego pestki. Z każdego plastra wykroić miąższ i przełożyć do naczynia z sokiem grejpfrutowym. Całość zblenderować na gładka masę.
Dodać miód oraz likier kokosowy i dokładnie wymieszać aż do całkowitego połączenia się składników.
Napój podawać w wysokich szklankach z dodatkiem kostek lodu udekorowanych plastrem grejpfruta.