Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiającym sok z grejpfruta i arbuza zmiksowany z likierem kokosowym
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 177
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 292
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 177
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 292
Składniki
Z grejpfrutów wycisnąć sok.
Arbuz pokroić na plastry a następnie wydrążyć z niego pestki. Z każdego plastra wykroić miąższ i przełożyć do naczynia z sokiem grejpfrutowym. Całość zblenderować na gładka masę.
Dodać miód oraz likier kokosowy i dokładnie wymieszać aż do całkowitego połączenia się składników.
Napój podawać w wysokich szklankach z dodatkiem kostek lodu udekorowanych plastrem grejpfruta.