Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiającym sok z grejpfruta i arbuza zmiksowany z likierem kokosowym
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116060
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7909
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2987
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1441
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1264
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116060
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7909
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2987
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1441
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1264
Składniki
Z grejpfrutów wycisnąć sok.
Arbuz pokroić na plastry a następnie wydrążyć z niego pestki. Z każdego plastra wykroić miąższ i przełożyć do naczynia z sokiem grejpfrutowym. Całość zblenderować na gładka masę.
Dodać miód oraz likier kokosowy i dokładnie wymieszać aż do całkowitego połączenia się składników.
Napój podawać w wysokich szklankach z dodatkiem kostek lodu udekorowanych plastrem grejpfruta.