Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Herbata w innym wydaniu!!! Zawsze podgrzeje atmosferę w siarczyste wieczory....
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Do rondla wlej herbate, alkohol, dodaj gozdziki i cynamaon. Podgrzewaj na malym ogniu ok 5 min. NIE GOTOWAC!!!
Odcedzic przed podaniem i dodac sokz cytryny. Mozna doslodzic miodem. Smacznosci:)