Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1801
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1565
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1533
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1965
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1801
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1565
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1533
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1965
Składniki
W szklanicy barmańskiej przez 15 sekund mieszać syrop cukrowy, Angostura Bitters, wyciśniętą skórkę pomarańczy, kostkę lodu i 10 ml whiskey. Dwa razy dolać po 10 ml whiskey, dołożyć lodu i dalej mieszać. Przecedzić do kieliszka, wycisnąć i wrzucić skórkę pomarańczy.