Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden moich ulubionych połączeń smakowych to dodatek cynamonu i ajerkoniaku do kakao. Te dwa smaki nadają napojowi niezwykłego charakteru. Kakao z cynamonem i ajerkoniakiem doskonale rozgrzewa i świetnie smakuje.
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 778
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 104
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 67
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 778
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 104
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 67
Składniki
250 ml mleka zagotowujemy z miodem. W pozostałym mleku rozpuszczamy kakao. Do gotującego się mleka dodajemy pozostałe mleko. Mieszamy. Dodajemy cynamon. Mieszamy. Tak przygotowany napój przelewamy do kubka. Dodajemy ajerkoniak. Mieszamy.
Zapraszam na mojego bloga !