Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden moich ulubionych połączeń smakowych to dodatek cynamonu i ajerkoniaku do kakao. Te dwa smaki nadają napojowi niezwykłego charakteru. Kakao z cynamonem i ajerkoniakiem doskonale rozgrzewa i świetnie smakuje.
Zapiekanka z łososiem i serkiem wiejskim to prosty pomysł na szybki i odżywcz...
Odsłon: 338
Siekana kiełbasa z piersią indyka.
Odsłon: 264
Zapiekanka z łososiem i serkiem wiejskim to prosty pomysł na szybki i odżywcz...
Odsłon: 338
Siekana kiełbasa z piersią indyka.
Odsłon: 264
Składniki
250 ml mleka zagotowujemy z miodem. W pozostałym mleku rozpuszczamy kakao. Do gotującego się mleka dodajemy pozostałe mleko. Mieszamy. Dodajemy cynamon. Mieszamy. Tak przygotowany napój przelewamy do kubka. Dodajemy ajerkoniak. Mieszamy.
Zapraszam na mojego bloga !