Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schowajmy proszę kordelasy i zasiądźmy do kawy !
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 121
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 272
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 121
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 272
Składniki
Mleko spieniamy po czym przelewamy je do wysokiego naczynia. Parzymy espresso, po czym mieszamy je z rumem, zaś ile rumu, to kwestia indywidualna (jeden kieliszek wystarczy). Do szklanki z mlekiem wlewamy naszą kawę z rumem. Aby zwieńczyć nasz napój dodajemy niegdyś popularne na Bermudach kakao.