Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8161
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 414
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8161
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 414
Składniki
Do szklanki wsypujemy kawę, 1/4 łyżeczki cynamonu i wrzucamy pół kostki czekolady.
Zalewamy pół szklanki gorącą wodą i czekamy 5 minut.
Dolewamy pół szklanki mleka i używamy spieniacza.
Nakładamy na wierzch bitą śmietanę i posypujemy 1/4 łyżeczki cynamonu. Smacznego. :)